Heb je een vraag over je pensioen?

Je kunt sinds kort met ons beeldbellen

Heb je hulp nodig bij het maken van keuzes voor jouw pensioen? Of heb je een andere vraag? We helpen je graag! Het liefst zo persoonlijk mogelijk.

7 september 2023

Heb jij al een beeld bij jouw pensioen?
Naast bellen en mailen kun je sinds deze zomer ook beeldbellen met ons. In een onlinegesprek, via Teams, krijg je in een veilige omgeving heldere uitleg over jouw pensioen. Ook kun je jouw scherm met ons delen. Dan kijken we graag met je mee. Bijvoorbeeld als je een vraag hebt over mijnPGB. Hierdoor kunnen we jou nog beter helpen bij de keuzes die je hebt voor jouw pensioen.

Hoe werkt het?
1. Je belt met onze klantenservice om een afspraak te maken via 020 541 82 00;
2. Je ontvangt daarna een e-mail, met een persoonlijke link, waarin wij de afspraak bevestigen;
3. Op het tijdstip van de afspraak klik je op deze link om het beeldbelgesprek te beginnen.

Wat heb je nodig voor een beeldbelgesprek?
1. Een laptop, tablet of telefoon met een camera;
2. Een goede internetverbinding.

Wil je graag dat jouw partner of een familielid ook bij het gesprek is?
Dat kan natuurlijk. Aan een beeldbelgesprek kunnen meerdere mensen deelnemen. Wel zo handig. Bijvoorbeeld als jij en je partner willen weten hoeveel pensioen jullie kunnen krijgen. Kijkt de persoon die jij erbij wil hebben mee vanaf een andere plek? Geef dan ook zijn of haar e-mailadres aan ons door. Wij sturen dan deze persoon een link om deel te nemen.

Bel je liever of vind je het fijn om bij ons langs te komen?
Dat kan natuurlijk. Ook telefonisch helpen we je graag met vragen over jouw pensioen. Je bent ook van harte welkom op ons kantoor in Amstelveen. Bel ons gerust om een afspraak te maken.